SANDBOX SITE

Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány

Független, erős civil szektort építünk!

Célunk, hogy a civil társadalom Magyarországon a civilszervezetek munkája által is erősebbé és fontosabbá váljon. Ezért dolgozunk és fejlesztjük programjainkat, melyek javítják a szervezetek szakszerűségét, eredményességét, és erősítik a civil szektor közigazgatási, üzleti, társadalmi kapcsolatait.

Adószám:
18063710-2-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet
  • Futó kampányok

Szervezet hivatalos neve:
Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány

Szervezet rövid neve:
NIOK Alapítvány

Szervezet adószáma:
18063710-2-43

Honlap:
http://www.niok.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/niokalapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/adhatponthu

A szervezet e-mail címe:
contact@niok.hu.blackhole

Bankszámlaszám:
16200106-11596972-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-1-315-3151

A szervezet címe:
Budapest, Maros utca 23-25. 23. lh. mfszt. 1.

Tevékenységi kör:
Általános nonprofit szövetségek, szolgáltatók

Tevékenység leírása:

Működtetjük és fejlesztjük adományszervezési tanácsadó szolgáltatásunkat és ehhez kapcsolódóan online adományozási eszközeinket:

  • adjukössze.hu - közösségi adománygyűjtő oldal)
  • 13600 - Adhat Vonal - telefonos adományozás
  • online eseti és rendszeres bankkártyás adományozás civilszervezetek részére.

Az adománygyűjtési megoldások fejlesztésén túl, több mint 20 éve tesszük közzé a szektor híreit, eseményeit, valamint működtetjük Tudástárunkat a nonprofit.hu oldalon, annak érdekében, hogy a szervezetek a működésükhöz szükséges jogi és gyakorlati tudnivalókban naprakészek legyenek, és valódi, használható információkat, segédleteket kapjanak. A szektor legfontosabb hírei, tudnivalói a hetente megjelenő NIOK Hírlevélben jutnak el a civilszervezetekhez és a szektor iránt érdeklődőkhöz.

Nonprofit.hu portálunkon közel 1 millió oldalletöltést mértünk, hírlevelünknek 9600 feliratkozója volt. Adjukössze.hu közösségi adománygyűjtő oldalunkon 60 sikeres adománygyűjtő projekt, több mint 24 millió forint adományt kapott. 13600 - Adhat Vonal telefonos adományozási rendszeren 63 szervezet gyűjtött adományt, részükre összesen 45482 telefonhívás és 83596 sms érkezett, ezzel mintegy 32 millió forint adományt generálva. Online, bankkártyás adománygyűjtő rendszerünkkel közel 35 millió forintot juttattunk a programban részt vevő civilszervezetek javára.

Mire gyűjt:

Kérjük, ajánld fel adód 1%-át a NIOK Alapítványnak, hogy jövőre is tudjuk támogatni a civileket abban, hogy eligazodjanak a szakmai és jogi tudnivalók útvesztőiben, és ennek folytán munkájukat zavartalanul, céljaikra koncentrálva végezhessék. 1%-odat szeretnénk a nonprofit.hu információs portálunk Tudástárának működtetésére fordítani.

Támogatásod köszönjük!

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet (Közhasznúsági melléklet 2016)

  Egyéb fájl: KSH jelentés 2016

  Adománygyűjtési beszámoló (Adományozási beszámoló_2016)

Egyéb
Egyszázalékos
kampány

1% a tájékozott civil szervezetekért

NIOK Alapítvány

Ha szerinted is fontos, hogy segíthessünk a szervezeteknek, a szektornak, akkor kérünk, hogy személyi jövedelemadód 1%-át ajánld fel a NIOK Alapítványnak.


Határidő:
2018-05-22
Adószám:
18063710-2-43
Érdekel
Egyéb
Bankkártyás
kampány

Támogasd Te is a civil szektor megerősítését!

NIOK Alapítvány

Ha neked is számít a civilek jelene és jövője, ha szerinted is kell egy független szervezet, mely azon munkálkodik, hogy a nonprofit szervezetek hasznosan és fenntarthatóan végezzék tevékenységüket, akkor támog...


Tranzakció: 91
Eddig összegyűlt: 82.812 Ft
Érdekel Támogatom
Egyéb
Telefonos
kampány

A telefonos adományozás fejlesztése közös ügyünk

NIOK Alapítvány

A telefonos adománygyűjtés szolgáltatás minden közhasznú civilszervezet számára elérhető. Ha Neked is fontos, hogy ez a könnyen és hatékonyan használható eszköz jól működjön, támogasd munkánkat!


Telefonszám: 13600/23
Eddig összegyűlt: 37.250 Ft
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.