SANDBOX SITE

A telefonos adományozás fejlesztése közös ügyünk

A telefonos adománygyűjtés szolgáltatás minden közhasznú civilszervezet számára elérhető. Ha Neked is fontos, hogy ez a könnyen és hatékonyan használható eszköz jól működjön, támogasd munkánkat!

Egyéb
Telefonos kampány

Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány

Bővebben

Összeg:
37.250 Ft 149 támogató közreműködésével
(111 hívás, 38 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600-23
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

A telefonos adományozás fejlesztése közös ügyünk

Összeg:
37.250 Ft 149 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-23
  • Kampány
  • Szervezet
  • Kampány
  • Szervezet

Gyűjtés célja

A 13600 - Telefonos adománygyűjtés egy gyors és kényelmes, mindenki számára könnyen elérhető adományozási eszköz, amely elősegíti a hazai adományozási kultúra és a civil társadalom fejlődését. A programot a NIOK Alapítvány koordinálja. Munkánkhoz a Te támogatásodra is számítunk!

A programban támogatható 60-70 szervezet között egyaránt megtalálható budapesti és vidéki, kicsi és nagy, nemzetközi háttérrel rendelkező, állatokkal, gyógyíthatatlan betegek gondozásával, sérült gyermekek fejlesztésével foglalkozó vagy a romák felzárkóztatásáért küzdő civilszervezet. Ami közös bennük, hogy adományokat gyűjtenek, és vállalták, hogy pontos információkat adnak az adományok felhasználásáról. A telefonos adományozási rendszer kialakításakor a NIOK Alapítvány számára kiemelt szempont volt az átláthatóság biztosítása, ezért a honlapon megtalálható a programban résztvevő szervezetek bemutatkozása és az adománygyűjtés célja, valamint az érdeklődők szinte valós időben követhetik nyomon a hívások és SMS-ek számának alakulását is. A törvényi szabályozásnak megfelelően a programon keresztül adományt gyűjtő szervezetek a telefonos adományaik felhasználásáról a saját honlapjukon kötelesek beszámolót közzétenni.

A szolgáltatás működtetését négy nagy hazai telekommunikációs szolgáltató, az Invitel, a Magyar Telekom, a Telenor Magyarország és a Vodafone Magyarország összefogása teszi lehetővé, a jogi környezetet pedig a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szabályozása teremtette meg.

Szervezet hivatalos neve:
Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány

Szervezet rövid neve:
NIOK Alapítvány

Honlap:
http://www.niok.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/niokalapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/adhatponthu

A szervezet e-mail címe:
contact@niok.hu.blackhole

A szervezet telefonszáma:
+36-1-315-3151

A szervezet címe:
Budapest, Maros utca 23-25. 23. lh. mfszt. 1.

Tovább az adatlapra